Bedrijfsadministratie

Ons kantoor verzorgt de administratie voor kleine en middelgrote bedrijven. Daarnaast adviseren wij deze bedrijven bij hun bedrijfsvoering als het gaat om investeringen, personeelszaken, financieringen, belastingzaken, bedrijfsovername e.d. Veel startende ondernemers begeleiden wij in de opbouw van hun bedrijf. Een goede administratie is de basis van uw bedrijf en bevordert de kans op succes en groei. De ervaring heeft geleerd dat veel kleine en soms ook middelgrote ondernemers hun boekhouding hebben toevertrouwd aan een accountantskantoor.

Naar onze mening zijn deze ondernemers daar niet op hun plaats omdat deze accountantskantoren vaak veel te duur zijn voor ze. Er gaan dan ook veel ondernemers ten onder aan deze hoge kosten. Als u denkt dat u ook niet op uw plaats bent bij uw huidige accountant door de torenhoge kosten die zij u in rekening brengen, laat ons dan vrijblijvend een prijsopgave doen voor het voeren van uw boekhouding. Bij ons kantoor is het ook mogelijk dat u zelf het coderen en invoeren van uw boekhouding gaat doen. U bent dan goedkoper uit en u bent meer betrokken bij uw eigen administratie. Voor uw loonadministratie bent u bij ons ook op het juiste adres. Voor veel vragen kunnen startende ondernemers terecht bij de Kamer van Koophandel. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.kvk.nl . De Belastingdienst geeft ook veel informatie voor ondernemers. Voor vragen over Belastingzaken kunt u bij ons terecht maar u kunt ook eens kijkje nemen op de website www.belastingdienst.nl Uitgebreide informatie voor startende ondernemers is ook te vinden op de website www.startendeondernemers.nl

Als ondernemer heeft u ook te maken met zakelijke verzekeringen. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Vraag vrijblijvend naar de noodzakelijke verzekeringen en de mogelijkheden daarvoor bij ons kantoor.

Nuttige links voor ondernemers:

Uw Polissen bij Nh1816 inzien ?


Klik op de onderstaande afbeelding en log in met de codes die op het door u ontvangen pasje staan.